2 Μαΐ 2013

Paper accessories by fac design


fac design

Οι fac design είναι μια ομάδα τριών νέων αρχιτεκτόνων εσωτερικού χώρου. Το Design αποτελεί για εκείνες καθημερινότητα αφού θεωρούν ότι ένας καλός σχεδιασμός έχει τη δύναμη να αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής μας. 

“Χώροι και χρηστικά αντικείμενα, αποτελώντας ερεθίσματα, είναι σε θέση να επιδρούν τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε σωματικό επίπεδο.”

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ- ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ- ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: Αυτές οι τρείς λέξεις αποτελούν τις βασικές αρχές του σχεδιασμού τους. Βιώνοντας την άνεση, την χρησιμότητα και την ομορφιά σε κάθε κατασκευή μικρής ή μεγάλης κλίμακας, απολαμβάνουν την ουσία της. Αγαπούν τη λιτή ομορφιά στο design και τις πρωτότυπες ιδέες.


paper accessories

Αυτόν τον καιρό ασχολούνται με την κατασκευή αξεσουάρ από χαρτί, χρησιμοποιώντας μια τεχνική κατασκευής που βασίζεται σε έναν τρόπο διπλώματος και πλεξίματος από το Μεξικό. Τσάντες, βραχιόλια, δαχτυλίδια και κολιέ είναι φτιαγμένα από επιλεγμένες σελίδες εφημερίδων, περιοδικών και βιβλίων στις οποίες έχει τοποθετηθεί διαφανές αυτοκόλλητο για περισσότερη ανθεκτικότητα. Τα αντικείμενα είναι χειροποίητα και αυτό τα κάνει μοναδικά.






















Τα αξεσουάρ μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα της Αθήνας καθώς και σε συλλογικές εκθέσεις που διοργανώνονται. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα τους στο facebook και επικοινωνείστε μαζί τους για το δικό σας μοναδικό αξεσουάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου